Michel Dembinski

Dierenarts

Michel Dembinski - Dierenarts
Michel Dembinski Dierenarts

Dr. Dembinski Michel (AR Wroclaw -Polen 1985, Assistent Verloskunde AR Wroclaw 1986-1988, ULiège 1992), is gepassioneerd door echografie en tandheelkunde.

Dr. Michel Dembinski is afgestudeerd als dierenarts in 1985 op de Wroclaw University of Environmental and Life Sciences in Polen. Meteen na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan op de universiteit.
In 1992 haalde hij zijn diploma van dokter in de diergeneeskunde in België.
Vervolgens heeft hij 16 jaar gewerkt als dierenarts in een grote moderne Franse dierenkliniek in de regio van Parijs.
In zijn postgraduate jaren heeft hij zich verdiept in radiologie en echografie. In deze domeinen heeft hij diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd, voornamelijk in Frankrijk en Amerika. Sinds enkele jaren perfectioneert Dr. Michel Dembinski zich in de tandheelkunde, hiervoor volgt hij hoogstaande opleidingen bij de Accesia Academy en het Oquendo Center. Hij vervolledigde de tweejarige modulaire cursus stomatologie en odontologie op de Diergeneeskundige universiteit Oniris in Nantes, Frankrijk. Zijn grootste ambitie is het opvolgen van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde en maxillo faciale chirurgie. 

Dr. Michel Dembinski is lid van de European Veterinary Dental Society en Université Vétérinaire de Cardiologie, zo blijft hij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot deze domeinen.